You Tube Downloader

Tentu anda minat melihat video di you tube bukan? Tetapi adakah anda tahu bagaimana hendak mendownload?

You tube Downloader mempermudahkan download video di you tube. Lebih laju dari anda mendownload menggunakan browser.




Klik pada gambar untuk download software ini atau Download Here

Caranya begitu mudah, ikut step ini :
  1. Copy link video
  2. Paste di video URL
  3. Klik OK dan video akan secara automatik di download
selamat mencuba semua. semoga ia membantu anda semua.

**Pelawat yang disegani:- Berikan komen anda selepas membaca artikel dan membuat sebarang trick didalam blog ini. Komen anda membolehkan saya memperbaiki dan mempertingkatkan lagi kualiti blog ini. Komen anda amat dihargai. Terima Kasih.

Related Posts by Categories



Comments by reader :

have 10 comments at “You Tube Downloader”
seepot seedot said...
at date 

soleh..aku dah guna software ni dulu..tp bkn semua file boleh download guna software ni...senang citer,mmg payah la kalau guna software ni..aku rekomen guna je Internet Download Manager(IDM)..klik kanan masa file kat youtube tgh loading...lps tu,download guna IDM tu...aku cuma cadang je.
-www.seepot.blogspot.com-

solehpolysas said...
at date 

bermakna itu sama dengan download helper.. ni just pendapat.. ada sesetengah orang tidak suka, ada yang suka, itu semua t'pulang kpd pemakai.. soleh pkai bermacam jenis utk dpt yg t'baik.

seepot seedot said...
at date 

soleh..aku buka ko punya affiliate blog..aku msuk yg program pay per lead..knp tak boleh nk msuk pun laman web utk dftr tu?

solehpolysas said...
at date 

pay per lead??yang mana??sory banyak sangat sampai lupa..

seepot seedot said...
at date 

yang post no 3 rasanya

solehpolysas said...
at date 

dah di update..tlg lihat semula.

CekikDarah.com said...
at date 

Biasa download guna IDM jer .flv semua nih. Mana laju lagi? Youtube Downloader ker IDM?

Saje meriahkan komen nih!

solehpolysas said...
at date 

no komen, sume same..FLV jugak.. cume youtube downloader boleh convert terus.. so terpulang kepada pengguna..

firdauz said...
at date 

tak yah download guna perisian. download secara online pun ok gak. pergi kat portal keepvid.com

solehpolysas said...
at date 

sebenarnya mcm2 ada.. ini hanya sekadar pendapat..tetapi masih boleh digunakan secara pro..

Post a Comment

Komen anda amat dihargai, Terima Kasih : solehpolysas™