Pakej Landing Page + MRR Percuma!!


Apa yang anda tunggukan lagi?? Inilah pakej yang anda cari untuk membina web dan membuat duit online. Pakej ini memudahkan anda membuat minisite, landing page, e-cover, dan pelbagai lagi.. Anda boleh dapatkan sekarang secara percuma. Anda download sekarang sebelum pakej ini diletakkan harga.. Cepat!! Tawaran terhad..

Download Segera Disini!!

Apa yang anda akan dapat??

  1. Contoh untuk e-cover ebook ;


  2. Minisite yang telah siap ini akan disertakan sekali untuk anda edit mengikut citarasa anda sendiri.

  3. Contoh untuk minisite ;



  4. Anda juga akan dibekalkan dengan grafik psd yang membolehkan anda edit semula grafik untuk ebook, header dan juga footer.

  5. Grafik PSD ;




  6. 5 Minisite Baru yang menarik berserta psd file untuk anda miliki.

  7. Contoh minisite ;


  8. Perisian membina Sales Letter yang memudahkan anda untuk menyiapkan sesebuah sales letter dengan cepat dan mudah.

  9. Perisian membina Sales Letter;


  10. 1600 Koleksi Grafik yang menarik untuk menarik perhatian pengunjung melalui laman web/minisite anda.

  11. 1600 Koleksi Grafik;



Berapakah Harga Produk MRR Ini Untuk Anda?

Ianya Percuma!!!!! Download sekarang disini

*Download dahulu baru anda tahu.. Bukan susah untuk download.. Hanya masukkan email anda, kemudian anda sahkan dgn link yang diberi di email anda.

semoga ia membantu..

UPDATE!!
Anda pasti tertanya-tanya apa yang akan anda dapat?
Anda buka dahulu website ini KLIK SINI
Di website tersebut ada preview apakah Landing Page & MRR.
Semuanya percuma, anda percayalah kepada saya, barang2 tersebut amat berguna kepada anda yang ingin membuat website, blog, bisnes blog dan sebagainya.

Yang sudah ada blog/web pun boleh mendownload. Ini boleh mencantikkan blog anda dgn banner2 yang diberikan.

**yang buat blog bisnes, lebih baik anda download sekarang.. Apabila ia sudah diletakkan harga, anda yg rugi.. Fikirkanlah sendiri.



**Pelawat yang disegani:- Berikan komen anda selepas membaca artikel dan membuat sebarang trick didalam blog ini. Komen anda membolehkan saya memperbaiki dan mempertingkatkan lagi kualiti blog ini. Komen anda amat dihargai. Terima Kasih.

Related Posts by Categories



Comments by reader :

have 11 comments at “Pakej Landing Page + MRR Percuma!!”
mindataqwa said...
at date 

Terima kasih soleh. memang baik hati .saya akn promote blog ni.cuma download sahaja ttp tak tahu cara nak guna pakej ni. nak tanya blog awak canggih ni nak buat kena bayar hosting ke?
maaf saya memang jahil buat blog ni tapi ada semangat nak belajar buat blog mcm awak ni.

mindataqwa said...
at date 

Soleh tolong ajar macamana nak buat artikel dipamer sebahagian dan kita kemudian di bawahnya ditulis (read more)kemudian dilink ke page lain. terima kasih.

solehpolysas said...
at date 

to mindaraqwa ;
Pertama sekali sy ucapkan ribuan terima kasih.. Blog sy adalah dari blogspot. Ianya FREE, sesiapa shj boleh memilikinya.

Mula2 sy seperti anda juga. Tidak tahu apa2. Dari awal sy mula belajar sehingga ke hari ini sy masih lg belajar. Minat anda itu bagus. Mudah shj jika mahu belajar.

Untuk trick readmore, anda boleh baca disini

syaz87 said...
at date 

time kasih soleh coz bg free Pakej Landing Page + MRR ..

solehpolysas said...
at date 

to syaz87 ;
sama2, kerjanya hanya download.. pakej ini bukan dari solehpolysas blog. tetapi sy hanya memberikan info kepada anda. Terima kasih.

mindataqwa said...
at date 

soleh saya dah cuba panduan tukar template dr anda tetapi tak berjaya apabila nak di save. guna dah banyak template lain tapi masih error. bagaimana nak selesai masalah ni. terima kasih. saya dah ekstrak tapi tak boleh tukar kpad xml format. harp dpt membantu

solehpolysas said...
at date 

to mindataqwa ;
error apa yang keluar??
semalam sy juga tidak dapat menukar template blog test sy.

sy tidak pasti template siapa sy buat semalam, sebab terlalu banyak.

Jika anda add sy sebagai admin, mudah kerja sy.. jika dah jadi mcm ni, sy xberapa fhm..

** bukan mudah mengajar online. jika face 2 face, baru mudah..

nak buat kelas lah mcm nih.. huhuu.... :)

mindataqwa said...
at date 

MRR dah download ,tapi ada masalah nak buka. sebab apa? ada cara ?

solehpolysas said...
at date 

to mindataqwa ;
Anda ada perisian untuk extract file .rar?
Semasa anda download, web tersebut ada juga memberitahu untuk membukanya (extract) menggunakan 7zip @ winrar..

Anda gunakan perisian tersebut..

Duit Percuma said...
at date 

Korang jugak boleh dapatkan semua benda tu di

http://1ringgit.co.cc

solehpolysas said...
at date 

yer duit percuma, anda hendak promot disini??
silakanlah, tetapi jaga tatasusila anda. TQ

Post a Comment

Komen anda amat dihargai, Terima Kasih : solehpolysas™