AKJ - Anugerah Ketua Jabatan PERD.

|

23 Oct, AKJ bagi Jabatan Perdagangan PSAS telah diadakan. Anugerah Ketua Jabatan ini dilaksanakan bagi tujuan menguatkan lagi semangat pelajar supaya mendapat keputusan yang cemerlang.

Semester yang lepas, dengan berkat Ilahi, aku dapat keputusan yang cemerlang. Tidak ketinggalan juga rakan-rakan seperjuangan aku, congrat my frenz... Terusakan usaha supaya sem ini kita dapat keputusan yang cemerlang juga.

Sempat juga la member aku ini menangkap gambar didalam dewan, kantin dan sebelum balik.. Dapat buat kenangan. Bukan senang nak dapat.. Alhamdulillah.... semoga ALLAH memberkati ilmu yang kami pelajari..

Inilah Gambar -Gambar yang sempat diambil :

Right Klik Picture Dan Pilih View Pic Untuk Paparan Lebih Jelas

solehpolysas AKJ
**pic ini semasa mula-mula berkumpul didewan**


Solehpolysas with frenz
**saje nak posing**

Solehpolysas and the geng
**2 baris ni la genk aku yang dapat AKJ**

Ada lagi member 1 kelas, tp yang lain kurang bernasib baik, aku harap diorang teruskan usaha dan dapat AKJ juga utk sem depan.

Wan dgn ieya
**Ehh, malu-malu pulak wanz dgn eiya ni**

ini gambar member aku, member serumah.. Tapi yang serumah yang lelaki, bukan yang perempuan.. huhu..

soleh berposing?
**aik? bile mase pulak aku merancang pakai baju same??**
No komen, semua secara kebetulan, tempat duduk pulak dah ditetapkan oleh pensyarah.

wan dah selamber dgn ieya??
**aik??dah xsegan silu plak diorang ni??**
Mase mula-mula tadi segan silu, ni dah biase plak.. huhu.. ni bukan gosip, tp just for fun..mereka hanya kawan sekelas mcm aku juga.

Mazeeah
**aik??posing berdua pulak??huhu..hope xde yang jeles.. ni kwn aku yang ambil**
xnak banyak2 komen pasal ni..

Dah nak habis AKJ
**dah nak habis AKJ, sekali lagi tangkap gambar beramai-ramai**

Jamuan raye PSAS
**Jamuan Raye pulak, ehh nape xde pinggan pon kat depan aku??**
Haha, diet kot..wawawa..tipu jer, aku dah habis makan dah.. member sebelah ni pulak memang dah die dok kat sebelah, nak wat camner.. Bukan aku couple tau.. aku ade aweks kesanyangan sendiri.

Photobucket
**aik??time makan pon nak posing, huhuhu..ni la member sekelas aku**

posing baik
**yang ni lg la, siap posing baik punya.. aaa lu pikir la sendiri**
Jgn marah yer..kikiki....

wanz bergaya
**bergaya nampak??Syazwan member sekelas & serumah aku**
sebelum balik kitorang tangkap gambar dulu.

solehpolysas
**solehpolysas™ (founder solehpolysas™ blog)**

Ini la solehpolysas, huhu xpandai bergaya pon. Malas nak komen, aku bagi korang komen, komen tau.

Miral @ Hussien
**Miral @ Hussien (tuan punya camera)**
Ni la hussien, saje panggil die hussien, thanks man, kalau xde camera kau, xde la pic ni..kikiki.

genk perd
**sebelum balik sempat jumper member kos lain, bergambar la dulu**

merempit??
**uish, dah lame aku tinggalkan kisah rempit, ni just for fun, dah nak balik pon**

Inilah kenangan aku semasa AKJ PSAS.. Hope kawan - kawan yang lain dapat bersama untuk sem depan pulak. Aku pon harap dapat lagi la sem depan. InsyaALLAH..

sampai sini sahaja mengenai solehpolysas..

**jika ada sebarang masalah, sila hubungi solehpolysas, jgn main serang jer. (risau ada orang jelez dgn gambar2 kat atas)

**Pelawat yang disegani:- Berikan komen anda selepas membaca artikel dan membuat sebarang trick didalam blog ini. Komen anda membolehkan saya memperbaiki dan mempertingkatkan lagi kualiti blog ini. Komen anda amat dihargai. Terima Kasih.

Related Posts by Categories



Comments by reader :

have 10 comments at “AKJ - Anugerah Ketua Jabatan PERD.”
dBagHaNi said...
at date 

nak aku komen ker???
erm.....aku lihat,slame aku bukak blog kau,ni pertama kali kau letak pic..hahah
*SELAMA AKU VIEW BLOG KAU**

pastu kan,aku rasa,camera lensa tu cantik...
pemandangan baik punya..
alienz kat pic tu,aku blh ckp sekadar menghiasi bingkai gmbr tu jeee =p

#muke jeles....sebab aku x der#

ahak!mcm aku ader kena ngena

solehpolysas said...
at date 

emm, ini pertama kali solehpolysas meletakkan gambar yang banyak. terbongkar semua tentang solehpolysas. aduh, mcm2 die ni komen.. nak wat pe ade? buka 1 tempat belajar pon..huhu

ARP Daerah Jempol said...
at date 

Wah.... Hensem jugak brother ya.... Saya pun lama jgak tgk blog ni...tapi tak tau lak rupa toke nya..... hai terbongkar juga ya...

Ehhhmmmmmm makwe ker tu...... Kirim salam sikit...leh tak....

amir
www.anugerahremajaperdana.blogspot.com

ibnuadnan said...
at date 

ada jg anugrah KJ ye..beseny DL je
TAHNIAH!!!

solehpolysas said...
at date 

to AMIR;
Terima kasih Amir, ni la toke solehpolysas™ blog.

yang tu bukan makwe..die tunang org..owh..bahaye tu..kikiki...

to IBNUADNAN;
polytech ada anugerah KJ..

dBagHaNi said...
at date 

che!mmg la x der..aku ckp jeerrr

Arian said...
at date 

whuiyyooo AKJ tuu

achik said...
at date 

Tahniah anak muda, teruskan perjuanganmu yang masih panjang. Makcik dah download MRR tu tapi tak reti guna...

rahsidah said...
at date 

Tahniah anak muda, teruskan perjuanganmu yang masih panjang. Makcik dah download MRR tu tapi tak reti guna...

solehpolysas said...
at date 

to achik @ rashidah ;
terima kasih, sy akn teruskan usaha sy..
MRR 2 ade pelbagai benda dalam 2.. ada masa lihat lah.. amat berguna sekali.. boleh dijual juga..

Post a Comment

Komen anda amat dihargai, Terima Kasih : solehpolysas™