Tag Berbentuk Question

Kali ni kene tag berjenis soalan pulak? aduh dba ni nak survey ape plak?hehehe

Tag/Question dari Dba:

Rules die:-

1. Kena jawab soalan ni dgn jujur dan ikhlas,
2. Berikn soalan yg same pade geng blogger yang lain. kne kan?
3. Maksimum hntar untuk 5 orang jer. lebih xbole..

3 Perkara-Ramadhan

1. Berikan pendapat mengenai pasar ramadhan ditempat anda.?

Macam hampeh, mane ade bazar ramadhan kat tempat aku ni, dok kat pelusuk mane pon aku xtau la, nak pg bazar kene la pg pekan,. adeh...

2. Apa yang anda suka dalam bulan Ramadhan yang tiada dalam bulan lain?

Compom2 la pahala, hehe, buat sikit tp digandakan, sape yang xnak beb,Syukur kepada ilahi, bulan pose ni jugak aku mudah jawab exam.

3. Siapa anda di bulan Ramadhan?

emm,soleh la.hehe, name pon dah soleh, baik orangnyer..(perasan sendiri)

3 perkare berkaitan syawal

1. Keutamaan sempena Syawal untuk..

meminta ampun kepada semua umat islam, kesempatan ini juga soleh ingin memohon ampun kepada semua bloger jika soleh ada membuat kesilapan.

2.Dengan suasana ekonomi sekarang, adakah ianya akan menjejaskan syawal anda.?

agak terjejas cikit, haha, tp ada biz MyMode (buat duit dgn prepaid), so xgoyang la. ade gak duit makan n belanjer harian.

3. Visi lepas syawal.?
visi soleh nak bertunang.(wahaha, gatal sungguh..) yang penting study dulu.insyaALLAH nak masuk Universiti tuk lanjutkan pelajaran.

Tag ini aku teruskan pulak kepada 5 lg bloger yang selalu jenguk blog aku, harap2 datang lg la yer. hehe.

5 bloger itu adalah :

  1. Farah
  2. Fadzlikhan
  3. Hud
  4. Ryehannaz
  5. Usop79

ambil la tag ni jika tidak keberatan.

**Pelawat yang disegani:- Berikan komen anda selepas membaca artikel dan membuat sebarang trick didalam blog ini. Komen anda membolehkan saya memperbaiki dan mempertingkatkan lagi kualiti blog ini. Komen anda amat dihargai. Terima Kasih.

Related Posts by Categories



Comments by reader :

have 3 comments at “Tag Berbentuk Question”
farah aminuddin said...
at date 

soleh.. byknye hutang tag frh.. huuhuu.. mintak dikecualikan boleh? sngt busy.. ade 4 assignments... bleh la..ek?

solehpolysas said...
at date 

okey farah

janggut said...
at date 

kono tag ko.kuikuikui..hambek ubek.

Post a Comment

Komen anda amat dihargai, Terima Kasih : solehpolysas™