Kad Raya Solehpolysas

|

Assalamualaikum dan salam sejahtera, post kali ini soleh ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri yang akan menjelang tiba beberapa hari lagi. Puase cukup tak ni?Emm, Dba mesti xcukup kan? huhu.. Pada hari ini juga soleh balik kampung. Kampung soleh di Sabak Bernam selangor. Sesiapa yang rasenyer nak datang tu, amat la dihargai. Soleh sambut dengan rumah yang terbuka(sebab xbleh kunci, ramai orang datang). Huhu..

Sebagai balasan kepada Blogger yang dah memberikan soleh kad raya, jadi soleh nak bg jugak kad raya ni kat semua blogger. Harap dapat memberi kenangan diantara kita.huhu..



Soleh nak bg kad raya ni kepada blogger dibawah :

  1. Dba
  2. MHud
  3. Fare4z
  4. Student
  5. Farah
  6. Janggut
  7. Wansyir
  8. Ibnmasir
  9. Faqih
  10. Slumberaja
  11. Fadzlikhan
  12. Ryehannaz
  13. Eiya Sumaiyah
  14. Farid Darif
  15. Plarch
Emm, harap kawan2 dapat ambil yer kad raya special dari soleh..huhu..
Xcun, tp bermakna.kikiki..

Sebelum itu soleh juga nak Minta ampun & Maaf jika ada terlanjur kata @ bahasa selama kita kenal. erkk..jiwang la pulak.. Harap diampunkan. Soleh juga memaafkan anda semua, datang lagi ekk kat blog ni. Beri sokongan & pendapat anda lg. Soleh akan pertingkatkan & perbaiki kelemahan yang ada.

Salam Aidilfitri.




**Pelawat yang disegani:- Berikan komen anda selepas membaca artikel dan membuat sebarang trick didalam blog ini. Komen anda membolehkan saya memperbaiki dan mempertingkatkan lagi kualiti blog ini. Komen anda amat dihargai. Terima Kasih.

Related Posts by Categories



Comments by reader :

have 5 comments at “Kad Raya Solehpolysas”
farah aminuddin said...
at date 

cantik kad raya soleh ni.hehe..thanks a lot.. farah dah tampal kt blog =)

Anonymous said...
at date 

soleh nak tanya sikit ler kalu nak jadikan blog category tu dlm 1 box kecik blh x?ala mcm yg kat bwh tuh comment as pastu kita boleh pilih nak google account ker,anonymous ker...

kalu free cuba tlg lawat blog aku jap http://tvseriesprojek.blogspot.com kalu ko msk mesti ko nmpk bhg categories tuh dah nak panjang berjela dah...ada cara tak nak buat...

sowey kalau trslh tpt utk bertanya...- G0zeN

dBagHaNi said...
at date 

puase cukup tak ni?Emm, Dba mesti xcukup kan? huhu..
(1)nama aku bukan main lagi..hahhaa....banggga gak sebab nama aku 1st tu...hahhaha!!!!!JAWAPANNYA,LU PIKIR SENDIRI..WAHAHA!!!

Pada hari ini juga soleh balik kampung. Kampung soleh di Sabak Bernam selangor. Sesiapa yang rasenyer nak datang tu, amat la dihargai. Soleh sambut dengan rumah yang terbuka(sebab xbleh kunci, ramai orang datang). Huhu..
(2)aku datng dngn hud skali..hehehe!!!!

SlumbeRaja said...
at date 

Salam Aidilfitri! singgah raya kat sini kejap :D

solehpolysas said...
at date 

raye2.. jgn x raye.. huhu.. dah habis duit ni.. bile nak buat duit??haa... nak tau YM aku..
slumberaja ni dok raye je kejenye..
dba ni xhabis2..puji cikit jer..huhuhu..
k.farah, thanks..huhu..rindu kat sumer..

Post a Comment

Komen anda amat dihargai, Terima Kasih : solehpolysas™