Kad raya Dari Plarch lagi.

|

Hah? ade kad raye lg?? banyaknyer soleh dapat kad raya online. huhu..
tp ni tag la...
Emm, mule2 nak tunjuk dulu gambar kad tu. ni ha.. gambar awek tau. jangan terpikat dah la. huhu.. Layankan jer..



ha, ni la gambar awek yang soleh cakapkan tu. Jangan tanyer sape plak tau. soleh x kenal pon. Nak tau sape pompuan ni, moh kite tanye orang yang TAG solehpolysas blog.

Arian @ PLARCH, sape pompuan ni? awek ang ka? huhu.. nnt kenalkan kat janggut, die nak kenal ngn kawan2 ang la. harap janggut bace post ni..kahkahkah.. jgn marah ye janggut..

dikesempatan ini soleh nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri.. Tp mcm xbez plak cakap kat sini. nak buat post baru la.. jeng jeng jeng.. lihat kat My Profile okey..



**Pelawat yang disegani:- Berikan komen anda selepas membaca artikel dan membuat sebarang trick didalam blog ini. Komen anda membolehkan saya memperbaiki dan mempertingkatkan lagi kualiti blog ini. Komen anda amat dihargai. Terima Kasih.

Related Posts by Categories



Comments by reader :

have 2 comments at “Kad raya Dari Plarch lagi.”
janggut said...
at date 

la arian ni pompuan ker beb?aku mati2 ingat laki selama ni.hahahaha..ku pikir kumbang rupanya bunga.

Arian said...
at date 

woi2... aku laki ar.... si soleh ni pun satu.. tu kad raye cekyot la.. die bg aku. aku just post nak tunjuk je kad raye tuu. yg ko p amik wat pe. hahaha.

Post a Comment

Komen anda amat dihargai, Terima Kasih : solehpolysas™