Merindui-Mu

|

Assalamualaikum & salam sejahtera.
Hari ini soleh sampai di rumah sewa lebih kurang jam 10:30 am. Agak awal sebenarnya.. Member serumah pon belum sampai lagi, xkan nak tido sorang2 malam ni.. Aduh..

Tapi xpa la kot.. Member blog ramai.. boleh melepaskan rindu..wahahaha...
Kepada yang merindui soleh, jom kite chat di YM...hahak... Janggut (http://www.janggut-suarakaki.blogspot.com/) nape dok tanyer aku mane kat chat box? rindu ka??wahaha.. duit raya aku mane??

Kepada Dba (http://dbaghani.co.cc/) pulak, kau rindu aku x??hahak.. kang xpasal-pasal balak kat hutan 2 marah..huhu..nnt aku tebang jer kalau ade yang marah..(bahase ape aku cakap ni..huhu)..lg 1 aku nak ucap tahniah sbb dah berjaya tukar domain (.co.cc)..

Kepada blogger lain, nantikan pelbagai tips lagi yang akan soleh post.. banyak bende nak post ni.. tunggu yer...

Ape lagi? emm, kepada yang membuat permintaan hari tu, soleh minta maaf banyak2 jika permintaan anda itu soleh xdapat nak tunaikan.. insyaALLAH soleh akan cuba membantu anda..

Kepada yan telah membantu soleh juga soleh mengucapkan ribuan terima kasih.. Bantuan anda amat dihargai.. tidak kira sama ada secara langsung atau tidak.. thanks all..


**Pelawat yang disegani:- Berikan komen anda selepas membaca artikel dan membuat sebarang trick didalam blog ini. Komen anda membolehkan saya memperbaiki dan mempertingkatkan lagi kualiti blog ini. Komen anda amat dihargai. Terima Kasih.

Related Posts by Categories



Comments by reader :

have 8 comments at “Merindui-Mu”
student said...
at date 

soleh...aku nak duit raya...hehehe...

salam aidilfitri,
syukur a.k.a student
http://www.cetusan-student.blogspot.com
http://www.student.jutawanceramic.com

solehpolysas said...
at date 

aik?? sepatutnyer aku yang mintak duit raye dari kau..huhu.. xaci..xpe, kite buat duit rayer plak..jom join...

dBagHaNi said...
at date 

aku rindu kau giler2 seyh!!serius ow!!bler kau x de,x der partner nak chat!!
hehehe!!

janggut said...
at date 

aku kan ada.hahahaahaha

solehpolysas said...
at date 

hoho..janggut minat dba..kikiki...

dBagHaNi said...
at date 

ceh!

PLBD DUNGUN said...
at date 

Salam...wah sibuk benar abg soleh erk.

solehpolysas said...
at date 

seperti biasa saya sentiasa sibuk..harap dapat meluangkan masa dgn blogger semua suatu hari nnt..

Post a Comment

Komen anda amat dihargai, Terima Kasih : solehpolysas™