Terkena Dengan Link Gambar

|

Assalamualaikum & salam sejahtera, hari ini sudah 7 hari umat islam berpuasa,
aku(admin Myp4u) & crew MyP4u berharap semua dapat puasa penuh la yer..hehe.

Ape yang aku nak ceritakan disini ialah aku
Terkena Dengan Link Gambar

Ceritenya mcm ni, pagi td jam 8:47 am, aku open YM(yahoo messenger)
then ade la minah sorang ni hantar offline msg,(dah tau aku offline die tetap nak bg msg) hehe jgn marah yer minah a.k.a dba. ehehe..

nak tau ape yang die bg??
ni link gambar yang aku maksudkan :
http://upload.mysahabat.org/files/zmmfwnmf2gymyymotz5w.jpg

Kalau nak tau ape bendenyer tu, tengok sendiri la,
apakah tafsiran anda terhadap gambar tersebut??

tinggalkan komen anda selepas lihat gambar tu yer.
harap bertenang...jeng jeng jeng....

*promosi prepaid4u update klik sini

**Pelawat yang disegani:- Berikan komen anda selepas membaca artikel dan membuat sebarang trick didalam blog ini. Komen anda membolehkan saya memperbaiki dan mempertingkatkan lagi kualiti blog ini. Komen anda amat dihargai. Terima Kasih.

Related Posts by Categories



Comments by reader :

have 11 comments at “Terkena Dengan Link Gambar”
waNNa_eXess said...
at date 

scary the movie...huhuhuhu

solehpolysas said...
at date 

wahaha..nice picture right??
watch it at night..

kelingtodi said...
at date 

sajer nak kasi aku kecut perut...tapi kote teransang plak...wakakakaka...!!!!

mhud said...
at date 

oi..gile ape...aku dah la sorang2 time ni..cis..terkejut aku..hik3..pandai ko kenekan org ek

solehpolysas said...
at date 

wahaha, terkene jugak ker korang ni??dah tengah malam ni ade bran ker??

Arth Akal said...
at date 

took me a few seconds to figure what that pic was. ahaha...im so slow.

Geek @ Kedai.TV said...
at date 

aku tak faham.
byk sgt benda kasi mata aku sakit..pop up lah etc etc. dah lah site nih kena warning biler bukak.

azrin @ www.zyraz.com

MyP4u said...
at date 

hah??pop up??nak buat mcm mane, iklan 2 automatik, kalau pkai IE memang habis la,
blog ni mensarankan pakai firefox.time kasih diatas comen anda.to azrin @ www.zyraz.com

IILIKAM said...
at date 

Hahahahahaha. Kan terkena gambar hantu

khalid said...
at date 

hampeh....tapi kalu pocong tuh bukak mata lagi real....muahahahaha

*secret said...
at date 

speechless.
terkejut.

takotttttttttttttttt!!!!!!

Post a Comment

Komen anda amat dihargai, Terima Kasih : solehpolysas™