Berita Sedih & Berita Gembira

|

Berita sedih solehpolysas..
Hari ini soleh telah menjalani peperiksaan Pertengahan semester di Poly,
balik pon dah tengahhari, boring sangat + tension = Bengang.

Ni la akibatnya apabila xminat kat pelajaran tersebut. Nak kate salah lecturer mengajar, bukan salah pensyarah pon. Tp disebabkan perasaan xminat terhadap perkara fakta ni yang membuatkan aku xdapat nak jawab soalan td.

Arghh!!!!!! sakit hati gler, dah bace bab yang keluar, tp masih lg xdapat nak jawab dengan betul..
ni nak lepaskan geram la pulak kat blog hampeh ni...

Kalau korang nak tau subjek ape yang aku maksudkan ni?
Subjeknye adalah Undang-Undang Komersan (undang2 perniagaan)
mcm2 ade dalam 2, dari segi kes, kesalahan, mcm2 lg. Yang paling best sangat kene hafal kes2 yang berlaku mengikut seksyen2 tertentu pulak 2. nah!! aku dah la xminat, tp paksekan jugak la diri ni tuk membace n jawab.

Tapi ape pon aku soleh bersyukur sebab dapat jugak jawab daripada xdapat langsung.

Berita Gembira aku pulak :
pagi ni jugak sebelum start exam Law td, aku dapat kertas jawapan Math Pengurusan.
Nah!! aku dapat 100%..haha, seronok gler..

Math ni bg aku senang jer, sebab favourite aku mengire.hehe.. senang la nak jawab,. memang minat gler2.

Alhamdulillah aku dapat capai target aku.

Tp ini la hari yang aku xkan luperkan. Dalam sehari boleh dapat due2 perasaan. sedih dan gembira.

banyak aku merepek ni.. Lega jugak bile lepaskan kat blog ni..hehe.. yang penting esok pg ada 1 lg exam yang aku kureng minat jugak. Pengurusan Perniagaan pulak. adeh..

Malam ni memang xtido lg la gamaknyer..

Disamping ini jugak soleh nak minta ampun maaf jika ade terkasar bahasa @ sebagainya kepada semua bloger yang datang ke Blog MyP4u. Harap frenz2 sumer dapat memberi sokongan lg kat soleh n doakan soleh n crew(genk polysas) dapat jawab exam dgn mudah.. InsyaALLAH..

Terima kasih diatas sokongan anda semua.

**Pelawat yang disegani:- Berikan komen anda selepas membaca artikel dan membuat sebarang trick didalam blog ini. Komen anda membolehkan saya memperbaiki dan mempertingkatkan lagi kualiti blog ini. Komen anda amat dihargai. Terima Kasih.

Related Posts by Categories



Comments by reader :

have 2 comments at “Berita Sedih & Berita Gembira”
janggut said...
at date 

apa lagi fail la ni.

farah aminuddin said...
at date 

wish u best of luck

Post a Comment

Komen anda amat dihargai, Terima Kasih : solehpolysas™